Csapatverseny, Születésnap, Dínom-Dánom Április 29.!!!

Eljött a várva várt pillanat. Összesítettük a születésnapunk kérdőívének eredményét. Az eredményekből egy biztosan kiolvasható: jövő hét végén verseny és buli!!!

Összesen 86-an töltöttétek ki a kérdőívünket. Ezáltal kis közösségünk szép számmal képviseltette véleményét. Ebből a 86-ból 53-an szeretnétek versenyezni. Hamarosan a WOD-ok is napvilágot látnak… Szépen egyesével, hogy legyen min izgulni még két hétig.

De nézzük a díjazottainkat.

Férfiak Rookie kategóriájában a második és harmadik helyezettünk holtversenyben 17-17 szavazatot tudhat magáénak. Az első helyezet is csak pár szavazattal lépett meg.

A hölgyeknél már sokkal kiélezettebb a helyzet. Csupán egy szavazat van a győztesünk és az ezüstérmesünk között. Szoros küzdelem volt…

De lássuk a People Championt!

Férfiaknál nagy hajrával utolérte a sokáig vezető első helyezettünket, és csak 1 szavazattal lemaradva a dobogó legfelső fokáról, 22 szavazattal lett második, még nem mondhatom meg kicsoda. 23 szavazattal, nagy rajttal, de a finisre becsavasodva, hajszállal első helyezést ért el, XY.

A nőknél nem volt ennyire izgalmas, de a szavazatok ott is szépen eloszlottak a jelöltek között, a lényeg, hogy mivel nincs holtverseny az első helyen ezért itt is tudunk győztest hírdetni.

Apropó, eredményhirdetés.

Az esti bulinkban ünnepélyesen átadjuk a négy kategóriánk győztesének a trófeát. Bár a DressCode-ot leszavaztátok, de az este helyszínének, Ti a Tesseract Family , egy külsős helyet szavaztatok meg. (46/40 arányban). A lentebbi linken, a születésnapunk eseményét láthatjátok, minden fontos információval. Kérlek titeket, hogy jelezzétek részvételeteket az esti buliba, hogy tudjunk számolni a létszámmal.

https://www.facebook.com/events/1599748443382683/

De ne feledkezzünk meg az aznapi versenyről sem:

A Versenyen FIÚ-FIÚ és LÁNY-LÁNY párosok jelentkezését várjuk, s ezúttal ti magatok választjátok ki a nektek szimpatikus párt. A jelentkezés feltétele a nevezési díj befizetése a pultba. (nevezési díj 2000 ft/ csapat.)

A csapatversenyünk 29. szombaton délelőtt 10:00-kor kezdődik, ünnepélyes megnyitóval, szónoklatokkal. A jelentkezők számától függően, de körülbelül 15:00-ág fog tartani. Az esti bulit hivatalosan 20:00-kor fogjuk megnyitni és 22:00-kor fogjuk tartani ünnepélyes eredményhirdetésünket. De ahogy már mondtam, részletek az eseményben…

Szépen összeállt a jövő hét végi születésnapi eseményünk. Addig is jó felkészülést, és tudjátok:

„Mindset…mindset is everything. :)” – HCKKG tollából

Have a good training

Á