Január 2-től Új, kezdő CrossFit csoportok

Kit várunk? Aki hajlandó kemény munkát áldozni a későbbi fényes eredményekért, és pár felületi sérülés a tenyerén nem ijeszti el a továbbiaktól. Aki mindig is csodálta az Amerikából származó sportot, de, sosem mert belekezdeni. Kezdőt, aki szeretne változtatni az életén, s egy olyan közösség tagjává szeretne válni, ahol egymást ösztökélik a társak jobb- és jobb teljesítményre.

CrossFit, mindenkinek

Mit kínál a CrossFit?

Többek között az izomerő fejlesztését, az állóképesség soha nem látott magasságokba való repítését, az ügyesség és kreativitás acélozását, a kitartás fogalmának újradefiniálását. Sikerélményeket, esetleges kudarcokból, hibákból való tanulságok levonását, a személyiség fejlesztését. Egy külön kis világba való tartozást, mely szinte már családként működik.

Azonban nem csupán kezdőket hívunk: Sokan vagytok, akik évek óta gyűritek a vasakat, mégis valami hiányzik. Akár inspirációért, akár a közösségért, akár az edzés monotonitását szeretnétek megtörni végre.

Kinek szól a CrossFit edzés?

Mindenkinek! Bővebben, bárkinek, aki vágyik a fent leírtak egyikére/mindegyikére. Annak, aki hajlandó kemény munkát áldozni a későbbi fényes eredményekért, és pár felületi sérülés a tenyerén nem ijeszti el a továbbiaktól. Megint csak ismétlem önmagam:

CrossFit egytől-egyig mindenkinek!

A jelentkezésedet az info@crossfittesseract.com címre várjuk, csoportod megjelölésével.

Az új csoportok időpontjai:

IdőpontHétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntek
07:00-08:30Group 1

Group 2

Group 1

Group 2

Group 1-2
-------------------------------------------------------------------------------------
17:30-19:00Group 3


Group 3


Group 3

18:30-20:00

Group 4
Group 5Group 4
Group 5 Group 4-5