Kérdőívek

A kérdőívek küldése nem a saját szórakoztatásunkra történik, s nem is azt szeretnénk visszakapni, hogy mennyire jók vagyunk. Nagyon fontos az, hogy ti miképpen látjátok a termet, mit hiányoltok, mit értékeltek, s mi az amiben esetleg új ötletekkel szolgáltok. Hiszen legfőképp értetek van minden, így elsődleges, hogy hozzá tudjunk tenni ahhoz, hogy minden téren kiszolgáljunk benneteket!

Nem győzzük eleget hangsúlyozni, hogy „bentről” minden másképp látszik, hiszen hiába vagyunk itt minden nap, s igyekszünk a legtöbbet kihozni annak érdekében, hogy minden flottul működjön: Más szemszögből látjátok ti a dolgokat.

A mostani alkalommal is sokat segítettetek. Most szemezgetünk a legégetőbb kérdések között, ám több olyan pont is volt, ami hasznos lehet a jövőben:

A pultos rendszer kiépítése alig több, mint egy évvel ezelőtt kezdődött. Úgy érezzük sokat javult a kezdeti hibák javítása után. A kínálat hétről-hétre bővül, s a rendszert is folyamatosan fejlesztjük. Az apróbb napközben lévő folyamatokra is nagyobb hangsúlyt fektetünk, így komfortosabban érezhetitek magatokat.

Sokan jeleztétek, hogy nincs ellenetekre a versenyzési láz. A jó hírünk, hogy a következő év programjának felépítése során ezt szem előtt tartottuk. Persze akik nem feltétlen szeretnének versenyezni, rájuk is számítunk a társaik buzdítása során.

A közösségi programokat illetően igyekszünk mindenki számára kínálni olyat, mely során megtalálja a számára leginkább megfelelő programot. Célunk, hogy a remek közösség méginkább összekovácsolódjon, s valóban mindenki úgy érezze: Egy családba tartozunk!

Végezetül, ami nagyon üdvözítő, hogy a szakmai munkával, az edzőkkel, a rendszerrel elégedettek vagytok. Nekünk az elejétől fogva prioritás, hogy ebből a szempontból emelkedjünk ki a piacról. Persze a kiegészítő részekkel is foglalkozunk folyamatosan, ám mindig is a szakmai háttér, s a szolgáltatás minősége lesz a legfontosabb. Hisszük, hogy ezzel tudunk legtöbbet segíteni, az életminőségen, fittségen, és egészségen van a hangsúly.

Mindezeket összegezve, igyekszünk a hibákat is kijavítani, amiket pedig pozitívan értékeltetek, azt a vonalat megtartani / erősíteni. Mivel hosszú távú üzletpolitikát folytatunk, így bizony a lehetőségek is korlátozottak, de szép fokozatosan javítunk, csinosodunk, fejlesztünk. Ahogy tettük ezt eddig is.

Köszönjük, hogy velünk vagytok!

Tesseract Team