Március 19-től új, kezdő CrossFit csoportok

Miről is szól a CrossFit?

Több sportág jegyeit viseli (súlyemelés, erőemelés, gimnasztika, atlétika...), ezáltal komplex mozgásformák alkotják gyakorlatai tárházát. Egyszerre fejleszthető az erő, állóképesség, gyorsaság, valamint a mentális készség, melyet nem csak a teremben, hanem azon kívül is kamatoztatni tudsz.

Mit kínál a CrossFit Tesseract?

Itthon szinte egyedülálló, 1,5 órás edzéseket nyújtunk a számodra, melyben nagy hangsúlyt fektetünk a mozgáselőkészítésre is. Az ülőmunkától, rossz tartásból olyan negatív hatások jelentkezhetnek a szervezetben, melyek megnehezítik mindennapjainkat, nem beszélve terhelés (edzés) hatására rögzült rossz mintákról. Edzői gárdánk jól felkészült, többször bizonyított szakmai tudásával segít napról napra leküzdeni az akadályokat. Nem beszélve a közösségről: nem véletlenül hívják Tesseract Familynek! Változatos belsős, illetve külsős programok kovácsolnak igazán összetartó „családot”.

Miből is áll a kezdő program?

8 hét, heti 3 edzés. Eleinte a Ketlebell-el ismerkedtek meg, kezdve az alapoktól, egészen az összetett komplex gyakorlatokig. Nem csak a helyes technika elsajátítása, hanem az alap erőnlét (saját testsúlyos gyakorlatok), valamint a kondíció (fokozatos intenzitás) is lépésről lépésre van felépítve.

Mit kell tenned?

Küldj egy e-mailt az info@crossfittesseract.com címre, és jelentkezz a március 19.-én induló kezdő kurzusunkra. Az új csoportok időpontjai: H-P 7:00 és 19:30.

Egy valamit fontos még szem előtt tartani. Ez egy folyamat. 1 edzés alatt nem tudod megváltani a világot, nem is ringatunk ilyen tévhitbe. Ezért jelentkezésed havi bérlet vásárlással egybekötött: ez idő alatt betekintést nyerhetsz a CF világába, valamint be tudjuk bizonyítani, hogy szakmailag és a közösséget tekintve is a magyar elitbe tartozunk!

Mi készen állunk és mindent megadunk, hogy jobb legyél. Már csak Te kellesz hozzá. :)