​Nyár előtti alapozás

A CrossFit, mint mozgásforma több különböző sportág mozgásanyagából merít, azaz nem specializált, nem kifejezetten egy sportág mozgásmintáinak gyakorlására fókuszál, sokkal inkább hivatott az emberi test minél sokoldalúbb minél gazdagabb megművelésére, a kondícionális és koordinációs képességek fejlesztésére.

Kezdő CrossFitterek számára heti három edzést javaslunk. Programunk nem csupán izzasztó edzést kínál. Egy tanulási folyamat megy végbe. Célkitűzésünk, hogy a test formálása mellett, olyan szakmai tudást adjunk át, amely hosszútávon is hasznára válik a tanítványuknak. Technikai képzésünk a legapróbb részletekre is kitér. Fontos, hogy már az első edzésen megelőzzük a rossz mozgásmintákból vagy technikai végrehajtásokból következhető sérüléseket. Az edzések során rengeteg eszközt fogunk használni. Kettlebell, kézisúlyzó, súlyemelő rúd, evező gép és még sorolhatnám sokáig.

Ha többet szeretnél olvasni kezdő óráinkról kattints IDE. Ismerd meg edzőinket egy újabb kattintással.

Jelentkezni tudtok az info@crossfittesseract.com e-mail címen. Tárgy mezőbe írjátok CF kezdő Május. Bármilyen kérdésetek van hívjatok bizalommal a 06304807071-es számon.

Május 2. Kezdő CrossFit Órarend

Hétfő

Kedd

Szerda

Csütörtök

Péntek

7:00-8:30

│Kezdő CF(1)│

│Kezdő CF(2)│

│Kezdő CF(1) │

│Kezdő CF(2) │

│Kezdő CF(1 és 2) │

16:30-18:00

│Kezdő CF(3)│

│ │

│ Kezdő CF(3) │

│ │

│Kezdő CF(3) │

18:30-20:00

│ │

│ Kezdő CF(4)│

│ │

│Kezdő CF(4) │

│Kezdő CF(4) │