Hírek

Várunk Benneteket.

Minden nem tarthat örökké, így edzői csapatunkban is nagy változás történik a héten. De a Váci utca 168. alatt a CrossFit edzések stabilan folytatódnak.

Olvasd tovább

Rafting

CrossFit Tesseract Family - ​Bovec - ’18 Augusztus 17.-19.

Olvasd tovább

Március 19-től új, kezdő CrossFit csoportok

Minőségi CrossFit edzés.
Profi edzői gárda.
Folyamatos fejlődés és motiváció.
Egy igazi "családias" közösség.

Itt a helyed!

Olvasd tovább

Ünnepi nyitva tartás

Miképpen alakul az év vége? Tudsz-e edzeni?

Olvasd tovább

Január 2-től Új, kezdő CrossFit csoportok

Lassan beköszönt 2018, s jönnek a január elsejét illető fogadalmak is. Mi pedig megadjuk a lehetőséget, hogy valóra is váltsd azt, amit megfogadtál! Túl az év végi hajtáson, ideje új lendületet venni, s felpörögni! Legyen 2018 az év, mikor elindulsz a régóta tervezett úton! Persze nem hiszünk abban, hogy egy fogadalom lesz a megoldás az életedben, ugyanakkor segíthet. Amiben hiszünk az a tudatosság, s a minőség! Mindez hosszú távon kifizetődik majd, s a tested, valamint a környezeted is hálás lesz érte!

Olvasd tovább

Kérdőívek

Köszönjük, hogy a kérdőívünket kitöltöttétek, nagy segítség ez számunkra, s örömmel látjuk, hogy partnerek vagytok abban, hogy az információkkal segítsétek a közös építkezést. Most röviden összefoglaljuk, mik voltak a visszajelzések.

Olvasd tovább

CROSSFIT TESSERACT CSAPATVERSENY 2017

Idén már harmadik alkalommal került megrendezésre éves csapatversenyünk, mely ismét nem okozott csalódást, akár edzői, akár versenyzői, akár nézői oldalról nézzük.

Olvasd tovább

November 1. Nyitvatartás

November elsején is várunk benneteket a normál nyitva tartás szerint, reggeltől estig.

Olvasd tovább

Gumiszalagok használata

Progressziók saját testsúlyos gyakorlatokban - Gumiszalagok használata 1. rész

Olvasd tovább

Október 30.-tól Új, kezdő CrossFit csoportok

Kit várunk? Aki hajlandó kemény munkát áldozni a későbbi fényes eredményekért, és pár felületi sérülés a tenyerén nem ijeszti el a továbbiaktól. Aki mindig is csodálta az Amerikából származó sportot, de, sosem mert belekezdeni. Kezdőt, aki szeretne változtatni az életén, s egy olyan közösség tagjává szeretne válni, ahol egymást ösztökélik a társak jobb- és jobb teljesítményre.

Olvasd tovább

Szeptember 4.-től új kezdő csoportokkal várunk

Várunk minden kezdőt, aki szeretne változtatni az életén, s egy olyan közösség tagjává szeretne válni, ahol egymást ösztökélik a társak jobb- és jobb teljesítményre. Ahol nem csupán edzeni fogsz, hanem az életviteledben is változást tapasztalhatsz. Azonban nem csupán kezdőket hívunk: Sokan vagytok, akik évek óta gyűritek a vasakat, mégis valami hiányzik. Akár inspirációért, akár a közösségért, akár az edzés monotonitását szeretnétek megtörni végre.

Olvasd tovább

Szakmai Konferencia Kuffler Gergővel

Augusztus 26.-án a Thor Gym ad otthont egy szakmai konferenciának, melyen a három meghívott előadó egyike nem más, mint Edzőnk Kuffler Gergő! A Konferencián minden évben a felkért szakemberek az edzéselméletben legfontosabbnak tartott újdonságokat dolgozzák fel a funkcionális edzések területén.

Olvasd tovább

THE RESPECT DAY

Helyszín: 1138. Bp. Váci út 168. Rénó Udvar O. épület (CrossFit Tesseract)
Időpont: 2017.07.15. Szombat
Kapunyitás: 09:00
1. WOD kezdete: 10:00
Belépő: min.: 5000. forint

Olvasd tovább

Hétvégi nyitvatartás

2017.07.07. Péntek 7:00-21:00
2017.07.08. Szombat Zárva
2017.07.09. Vasárnap Zárva

Olvasd tovább

​ Pünkösd

Még egy ünnepnap, ami hétfőre esik. Ezért módosított nyitva tartással, de rendelkezésére állunk a sportolni vágyóknak. 2017.06.05. Pünkösd Hétfőn a CrossFit Tesseract 11:00-18:00

Olvasd tovább

​Nyár előtti alapozás

Kezdő CrossFit csoportjaink indulnak Május 2.-tól.

Olvasd tovább

​Rafting, Rafting, Rafting

Tesseract Family a nyáron nekiindul a világnak. A célpont Bovec és egy hétvége Raftingolás. Hivatalosan is megnyitjuk a jelentkezést! A részletekért kattints tovább…

Olvasd tovább

Csapatverseny, Születésnap, Dínom-Dánom Április 29.!!!

Harmadik születésnapját ünnepli a Tesseract. Ezt méltó módon megünnepeljük, egy egész napos közös bulival!!! Délelőtt csapatverseny, este pedig party. Kiosztjuk a trófeáinkat. Ünnepélyesen értékeljük az elmúlt évet…

Olvasd tovább

CROSSFIT TESSERACT MOVEMENT SEMINAR

Megnyitja kapuit a Tesseract a tanulni vágyók előtt. Légy edző, versenyző, autodidakta, érdeklődő, szabadidősportoló. Tedd magadért, tanítványaidért vagy versenyzőidért. 2017.05.13

Olvasd tovább

Carpathian Games 2017 - Versenyző Szemmel

Varga Gergő

Az év első nagy megmérettetésének értékelése, bentről és kintről.
Mind versenyzőnk, mind szakmai vezetőnk értékelte a két napos versenyt. Jelen cikkünkben a top 15-ös, Varga Gergő beszámolóját olvashatjátok. Eggyel lejjebb Török Gábor, és kettővel Head Coach Kuffler "Killer" Gergely részletes elemzését.

Olvasd tovább

Carpathian Games 2017 - Versenyző Szemmel

Az év első nagy megmérettetésének értékelése, bentről és kintről.

Mind versenyzőnk, mind szakmai vezetőnk értékelte a két napos versenyt. Jelen cikkünkben a büszke bronzérmes, Török Gábor beszámolóját olvashatjátok. Eggyel lejjebb pedig Head Coach Kuffler "Killer" Gergely részletes elemzését.

Olvasd tovább

Carpathian Games 2017 - Head Coach Szemmel

Az év első nagy megmérettetésének értékelése, bentről és kintről.

Mind versenyzőnk, mind szakmai vezetőnk értékelte a két napos versenyt. Részletes, igazi Head Coach értékelést olvashattok Kuffler Gergő tollából, ha a tovább gombra kattintotok. Még másik cikkünkben Török Gábort, a büszke bronzérmest kérdeztük a frontvonalról.

Olvasd tovább

Húsvéti Nyitva tartás

Hozzánk is hamarosan megjön a nyúl, de a sport az sosem állhat le, ezért elkészítettük nektek a speciális Húsvéti Tesseract nyitvatartást: 14. ​Nagypéntek 08:00-14:00 15. Szombat 10:00-14:00 16. Vasárnap Zárva 17. Húsvét Hétfő 14:00-21:00

Olvasd tovább

17.6 Az ünneplés

Csütörtökön jön az utolsó feladat, szombaton közösen megcsináljuk a 17.5-öt. De ezzel még nincs vége. Este közösen ünnepeljünk, engedjük el magunkat és töltsük fel az energiaraktárainkat folyékony kenyérrel.

Olvasd tovább

Március 15. Ünnepi Nyitvatartás

Kedves Vendégeink! Március 15.-én egész nap nyitva tartunk a megszokott idősávban, reggel 6-tól este 21-ig. Várunk mindenkit, aki szeretne edzeni egy jót. Mert tudjuk az aktív pihenés a legjobb pihenés.

Olvasd tovább

Márciusi Kezdő CF

​Egyre népszerűbb Magyarországon a CrossFit, mint szabadidős mozgásforma és versenysport. Egy nagyon összetett sportágról beszélünk, melynek elsajátítása, biztonságos kivitelezése és élvezetes végrehajtása sok időt és gyakorlást igényel. De hol kezdjük el? Hol találunk egy jó edzőtermet, ahol profi edző kiséretében tervezetten haladhatunk előre. Ezekre a kérdésekre válasz a Tesseract.

Olvasd tovább

Rehab szeminárium egyik állomása : Vodoo band/ Floss band

Március 19.-én Molnár Reni fog bevezetni a vodoozás rejetlmeiben

Olvasd tovább

CrossFit Tesseract Training Protocoll Seminar -Avagy: Erő Központú Gyakorlat és Rendszerépítés

A movement alapozás után CFT edzői belecsapnak a szakma mélyebb rétegeibe. Kuffler Gergő, Horváth László és Török Gábor várja az érdeklődőket a CrossFit mint mozgásrendszer feltárására.

Olvasd tovább

OPEN History

Február 23.-án jelenik meg az első WOD a 2017-es évi Open-nek. A feladatok publikálását mindig nagy figyelem övezi és Amerikához méltó módon egész kis Show-t kerítenek köré.

Olvasd tovább

​Kis lépés a CrossFitnek, de nagy ugrás egy CrossFitternek: Az OPEN!

A regisztráció kezdete Games szezonban ez az első harangszó, mely felhívja a figyelmet a készülésre, már nincs sok hátra, hamarosan rajtol a két felvonásos kvalifikáció első állomása az OPEN.

Olvasd tovább

CrossFit Tessaract és az Élsport

Magyarországi klasszikus és hagyományos élsportokat, nehéz kizökkenteni a megszokott és jól bevált edzésmódszerekből. Talán, pont ez az oka annak, hogy elszaladt a világ több tradicionális hazai sportág mellett. Ezért is nagy megtiszteltetés, hogy Magyarország legsikeresebb sportágának Válogatott sportolóinak mutathatunk valami újat.

Olvasd tovább

Kezdő CrossFit

Egyre népszerűbb Magyarországon a CrossFit, mint szabadidős mozgásforma és versenysport. Egy nagyon összetett sportágról beszélünk, melynek elsajátítása, biztonságos kivitelezése és élvezetes végrehajtása sok időt és gyakorlást igényel. De hol kezdjük el? Hol találunk egy jó edzőtermet, ahol profi edző kíséretében tervezetten haladhatunk előre. Ezekre a kérdésekre válasz a Tesseract.

Olvasd tovább

A küzdősport és a CrossFit kapcsolata versenyzőként

Tudjuk, hogy a CF mint sportág összetett és komplex. Aki ezt a mozgásformát űzi, láthatja, hogy megfelelő programozással és ütemtervvel kiválóan fejlődik a fizikum. De mi van a fejjel? Miért is olyan fontos a mentális rész, és hogy kapcsolódik ez a küzdősportokhoz?

Azt gondolom, hogy aki ilyen múlttal érkezik a CrossFit világába meglehetősen nagy előnnyel indul.

Olvasd tovább